torsdag 12. februar 2015

LUKKEPROSJEKTET <3

Gretchen Rubin
si bok 
"LYKKEPROSJEKTET"
* tolv måneder
* tolv bud
* ett mål
"Hvordan finne lykken i hverdagen og få et bedre liv.
Går det an å bestemme seg for å bli lykkeligere? Er det mulig å gjøre praktiske småting i hverdagen for å få et bedre liv? Bestselgerforfatteren Gretchen Rubin bestemmer seg for å prøve. Hun har et godt ekteskap, to barn, vellykket karriere og storfamilien rundt seg. Likevel slår det henne: Jeg er ikke så lykkelig som jeg burde være. Jeg må gjøre noe med det!
Gretchen legger en plan. Hun skal bruke ett år og sette seg personlige mål hver måned. Januar er måneden for å få mer energi, juni er måneden for å dyrke vennskap. Hvert mål følges av leveregler, både praktiske og prinsipielle. Gå tidligere til sengs, gjør det som må gjøres, ta andres følelser på alvor.  Og det virker!
Dette er en lettlest, underholdende og tankevekkende bok for alle kvinner som ønsker å få mer ut av livet".

Eg fekk låne denne boka med svigerinna mi, i mangel på noko kjekt å lese... Denne starta eg på, idet eg gjekk ut døra hennar :) Eg har komt til kapittel 3, som handlar om mars månad og måla er å sikte høgare og jobb.. Det var her eg fekk ideen om å blogge om denne boka. Ho vel å starte med ein blogg, som ledd i det å prøve nye ting... I første innlegg skriv ho:

"I dag er første dagen i Lykkeprosjektbloggen. 
Hva er egentlig lykkeprosjektet?
En ettermiddag for ikke så lenge siden slo det meg som lyn fra klar himmel at jeg var i ferd med å la livet fare forbi uten at jeg tok meg tid til å svare på et kritisk spørsmål: Var jeg lykkelig?.............................................................". 

Boka er Nr. 1 på New York Times`bestselgerliste.
Utgitt i 31 land. Stor TV-serie med Kristin Davis fra "Sex og singelliv" i hovedrollen.

"Rubins prosjekt er fascinerende avhengighetsskapende lesing, noe som er nok til å gjøre enhver leser lykkelig". ( Publishers Weekly)

"Hvis nyttårsforsettene dine er glemt innen du rekker å si `Godt nyttår`, så er denne bestselgeren motivasjonen du vil trenge for å komme tilbake på sporet". (Star Tribune) 

Eg kjem ikkje til å følge denne dagboka, men kjenner det er interessant å lese, og "høyre" korleis ho tenkjer. Eg har mine prosjekt, og er glad for å kunne klare dei ;) I seg sjølv er det ei slags LUKKE.

Dersom nokon der ute les dette, og får inspirasjon til sine prosjekt, JA, så er det i god meining <3
Lukke til med dine prosjekt, om det er lukke eller andre prosjekt.  

God torsdagkveld frå meg <3
ANE

2 kommentarer:

 1. Spennande..
  Men har litt for mykje faglitteratur å lese ;-)

  Får sette den på lista til etterpå.

  God natt!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, veldig bra tema <3 Eg har så mange bøker på leselista mi, men denne fekk eg låne i full fart, slik at dei andre bøkene vart "på vent".

   Slett