onsdag 7. februar 2018

PERLÅ - i konkurranse om "Norgeskoseligstehytte" på Instagram

"Har du Norges koseligste hytte? 
Da har du to dager på deg til å dele et bilde på Instagram som overbeviser oss i juryen :) Vinneren stikker av med tittel, diplom og en norsk design-gavepakke til verdi av kr 20.000,-"


Dette innlegget såg eg på Instagram, kvelden før fristen, så eg var snar til å leite fram nokre bilder eg hadde frå Perlå vår <3

Eit lyshav i Perlå <3

Eg synest sjølvsagt at vår hytte er veldig koseleg, og me stortrivst der <3 men å skulle presentere hytta med eit bilde vart vanskeleg. Eg såg at fleire hadde lagt ut nokre bilder i serie, for å presentere hytta si... Så eg prøvde meg på desse 4 bileta.

Utedoen

Frå hyttevindauget, mot utedoen <3

Bilde teke utanfrå inn i hyttevindauget, og ser hyttedoen spegle seg...
I teksta skreiv eg 
"Perlå på 22 kvadratmeter, utan innlagt straum eller vatn, er med i konkurransen til @emmeselle og kåring av #norgeskoseligstehytte ".


Dagen etter, kom dette innlegget 
"Nå er tiden inne! De nominerte til kåringen NORGES KOSELIGSTE HYTTE er som følger: @svenngaarden - @jannepaalandet - @casasolstad - @tovekg- @bhemsborg og @kristin.aj ! Vi tråler bildene fra hyttene deres i skrivende stund. Vi som sitter i juryen (@emmeselle - @hadelandglassverk - @porsgrundporselensfabrik@rorostweed og @mariuskids ) vil annonsere vinneren om et døgn! Tusen takk for alle de fantastiske hyttene dere har meldt på, nominert og tipset oss om! For et engasjement! Vi har tittet på koselige hytter, stilig arkitektur, morsomme DIY-løsninger og trivsel med familie og dyr. Takk for inspirasjon og hygge! Det var slettes ikke lett å koke det ned til kun 6 nominerte(under 1 % av påmeldte bilder). Les mer på Emmeselle.no for å se hva vinneren stikker av med. Vi gleder oss til å vise frem flere bilder av en av disse fantastiske hyttene! Følg med i morgen! "

@kristinaj

@jannepaalandet

@casosolstad

@bhemsborg

@tovekg

@svenngaarden - www.svenngaarden.no
Desse 6 hyttene vart nominert!



"Vinneren er kåret! Av 700 innsendte bidrag til "Norges koseligste hytte" ble 6 deltagere nominert, som vi følte alle var sterke kandidater. De hadde alle innredet hyttene sine med kjærlighet og sjel - i ulik sjanger og stil. Vi synes det var vanskelig å velge melleom desse 6 ( sjå over) - fordi de var alle fantastiske flotte på sin måte. Likevel var det èn kandidat som stakk seg frem på en unik måte vi ønsker å hylle litt ekstra. Ved å rette fokus mot kulturavrven, tradisjonene, fortiden og byggeskikk, har denne hytta et helt spesielt særpreg uten å være "gammeldags". Eieren har teft og forståelse for det visuelle - og respekterer både omgivelsene og sin sjanger. Hun presenterer hytta si på en lun og kjærlig måte , som får oss til å ønske å se mer, kjenne mer, VITE mer. Vi er stolte av å presentere vinneren av NORGES KOSELIGSTE HYTTE 2018: @jannepaalandet! Gratulerer med tittelen og en gavepakke med norsk design fra @emmeselle og samarbeidspartnerne. Vi gleder oss til å "flytte inn" på hytta di! Tusen hjertelig takk til ALLE dere som har deltatt i kåringen. Vi er inspirerte og takknemlige! "

Vinnaren @janne_paalandet sin Instagram-profil.
Det er fantastisk å sjå alle dei flotte innlegga på denne Instagram-profilen :) 
Det er veldig inspirerande å sjå så mykje fint <3
Ho er verkeleg dyktig!


Eg er faktisk litt stolt av å hive meg rundt for å vere med på ein slik konkurranse. Det var mest på gøy, men samstundes tenkte eg "ja, kvifor ikkje?" 



"ME FINN INGA LUKKE, ME SKAPER DEN" <3



Dagseng og seng <3

Kjøkenbordet og omnen <3

Litt av kjøkenkroken <3

Stove- og soverom <3

Sofakroken <3

Resten av kjøkenkroken <3
Det er utruleg kor mykje ein klarar få inn på ca 20 kvadratmeter <3

Ha ein fin lissjelaurdag <3

Klem frå FruANE<3

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar