Restaurant Kami Skotholmen ynskjer velkomen til eit hav av smakar"
...
- her møter kokkekunst og moderne design historiske omgivnader frå ei tid då Skotholmen var handelsstad og fiskevær
...
Dagens fangst, ver og vind avgjer kva som vert servert
...
Du kan velje mellom tre og fem rettar
...
Gjestebrygga i Fosnavåg, ved Thon Hotel Opplevinga startar med transporten, der den 10 min lange holmeturen går med Skreddaren frå gjestebrygga i Fosnavåg. |
"Skreddaren" |
På Skotholmen |
Det gamle huset...som skal bli renovert |
Litt av utsikta <3 |
Håpar på ein smakebit? |
Ei tid va`... |
Gode vekstvilkår... |
Kjøkensjef Magnus Bergseth - han laga maten og gjekk rundt ved borda, og fortalde kva me fekk servert etterkvart som rettane vart serverte :) med eit godt blikk :) fole kjekke kar ;) |
1. rett: Kvaltartar m/ blomkålpurè( trøfla), sylta raudlauk og sprø røykalaks.
2. rett : Krabbesuppe m/ Lange og ramslaukolje
3. rett: Grilla Kveite m/ karamellisert laukpurè, sprø lauk, rjømekrem og sylta agurk
4. rett: Bakt Lysing ( = (svart) Kolkjeft - svart, grunna svart tunge, fekk me vite) m/ gulrotpurè, confitert pastinakk, neper, minigulrot, appelsinjuice og kanel, raudvin- og gløggsaus
5. rett: Sjokolade gauach m/ karamellisert kvit sjokolade, bær og sukkersalta walnòt.
Vårt fylgje på fire, vart godt tekne imot på Skotholmen - 1000 TAKK <3
...
Dersom du vil ha ei annleis oppleving, ta turen <3
...
God og mett <3 fruANE
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar